Padi is de Maleise naam voor rijst. Met de wortels in de aarde wordt de rijst halm voor halm met de padi-sikkel gesneden en verzameld. Een van de meest essentiële ingrediënten van de Oosterse keuken vormde de basis van onze naam Padifood.

Foto Padifood
Logo website Padifood

REIS MEE EN PROEF DE CULTUUR.

HET ONTSTAAN VAN PADIFOOD

Theo Thé en zijn vrouw besloten vijftig jaar geleden alles achter zich te laten en met de boot naar Nederland af te reizen. Hier begonnen zij een authentiek Chinees-Indisch restaurant, met de naam De Padihoeve.

Een logisch vervolg op een leven lang in de Oosterse keuken, was om versmaaltijden van echte restaurantkwaliteit ook bij u thuis te kunnen serveren. Hiermee werd de basis gelegd voor Padifood. Door het succes hiervan is ons familiebedrijf gedurende de jaren gegroeid en worden de eindproducten nog steeds ambachtelijk in de wok bereid. Mensenwerk dus. Ondanks de snelle groei staan de kernwaarden van het familiebedrijf nog steeds overeind: topkwaliteit ingrediënten, traditionele recepturen en authentieke bereidingswijzen.

BEREIDING

Onze traditionele bereidingswijze gaat uit van mensenwerk en dat proef je. Het vlees marineren we zelf, de rijst wordt gestoomd en de eindproducten worden ambachtelijk in de wok bereid. Er wordt uitsluitend gebruikgemaakt van de hoogste kwaliteit verse ingrediënten. De dagverse groentes worden meteen verwerkt en de specerijen, rijst, mie en ketjap importeren we zelf uit Azië. Het resultaat: hoogwaardige, ambachtelijke Oosterse gerechten zoals we kennen vanuit de beste restaurants.

WERKEN BIJ PADIFOOD

Padifood staat al meer dan twintig jaar bekend als een uiterst professionele en ervaren producent van Oosterse ambachtelijke gerechten. In de moderne productieomgeving zorgen onze betrokken medewerkers dagelijks voor de lekkerste koelverse maaltijden, zowel voor de supermarkt als voor de grootkeuken. Ondanks de snelle groei van de afgelopen jaren staan de kernwaarden van het familiebedrijf nog steeds overeind: topkwaliteit ingrediënten, traditionele recepturen en authentieke bereidingswijzen. Door de korte lijnen, de servicegerichtheid en flexibiliteit is Padifood de beste partner in Oosterse ambachtelijke gerechten.

De organisatie van Padifood is te kenmerken als ondernemend, dynamisch en ambitieus, waarin voor onze medewerkers veel kansen en groeimogelijkheden worden aangeboden.

Wil jij meegaan in onze groei en ons bedrijf komen versterken? Kijk dan op www.padifood.nl voor onze actuele vacatures.

Opleiding


Keuzevakken
Om bij ons te werken zijn de volgende keuzevakken belangrijk:
– Economie
– Wiskunde
– Science
– Engels.

 

Vervolgopleidingen

Na het behalen van je diploma zou je kunnen kiezen voor een van deze vervolgstudies:

– (HBO) Food & Business
– (HAS) Voedingsmiddelentechnologie
– (HAS) Food Innovation.

 

Profielen
Dit bedrijf is ingedeeld in de profielen:
– Economie & Maatschappij
– Economie & Ondernemen
– Natuur & Techniek.

Contactgegevens

Havenstraat 11
5348 LD  Oss

T. 0412 – 65 13 89
E.info@padifood.nl

W. www.padifood.nl

We maken graag
kennis met je!

REIS MEE & PROEF DE CULTUUR

Oosterse culturen en smaken vormen de basis en inspiratie voor al onze gerechten. Door onze ambachtelijke bereidingswijzen, het gebruik van traditionele recepturen, verse ingrediënten en speciaal geselecteerde specerijen laten we u het echte Azië proeven. Reis mee en proef het zelf.