Pantein is een veelzijdige speler in de zorg. Zij hebben één van de meest brede portfolio’s van Nederland door de combinatie van het Maasziekenhuis, zorgcentra, thuiszorg en services aan huis. Dit zorgt voor een zeer brede en complete dienstverlening op het gebied van gezondheid en zorg.

Zorg die dichtbij is en vertrouwd voelt, maar ook op-en-top medische zorg. Pantein werkt nauw samen met Radboudumc en Sint Maartenskliniek en partners in de wijk: huisartsen, verloskundigen, welzijnsinstellingen, onderwijs, ondernemers en gemeenten. Alles is gericht op het bieden van een compleet en hoogwaardig zorgaanbod. Hiermee ondersteunt Pantein een goede gezondheid van de inwoners van Noordoost-Brabant en Noord-Limburg.

Pantein, foto bedrijfspagina

“Niet zomaar zorg…..”

Waarom Pantein?

 

• Ziekenhuis, zorgcentra en thuiszorg in één
• Samenspel is onze kracht
• Focus op leren en opleiden
• Volop doorgroeimogelijkheden
• Veel aandacht voor familie en patiënt
• Werken vanuit positieve gezondheid

Daarnaast zijn we bij Pantein volop bezig met (digitale) ontwikkelingen in de zorg zoals het digitaal aftekenen van medicatie en druppelbril en bieden we gespecialiseerde thuisbegeleiding. Verder zijn we betrokken bij Proeftuin Ruwaard en nemen we deel aan de regionale ketens palliatieve zorg, dementie, NAH, Beter Thuis, Samen in Zorg en zijn actieve partner van o.a. Bernhoven ziekenhuis.

Kortom, Pantein is echt een veelzijdige speler in de zorg!

Goed samenspel is onze kracht

Medewerkers, patiënten, cliënten, bewoners, familie en bewoners. Bij Pantein doen ze het samen. Klik hier om te zien wat dit inhoudt.

 

Foto Pantein Mark
Foto Pantein Lisa

Contactgegevens

Leeuweriksweg 14
5402 XD Uden

T. 0900 – 8803

E. werken@pantein.nl

W. www.pantein.nl

We maken graag
kennis met je!

Veel ruimte voor groei en ontwikkeling

Als medewerker krijg je bij Pantein volop kansen.

Benieuwd naar het verhaal van Mark en andere medewerkers van Pantein? Klik dan hier.

Gerelateerde berichten