Mag ik even kennismaken?

Mijn naam is Patricia van der Voort, ik ben een professional op het gebied van proces optimalisatie en eigenaar van PAST2, Efficiency & Teamwork.

Foto Patricia van der Voort met slogan

Wie ben ik?

Ik ben mensgericht, een echte generalist, breed geïnteresseerd en werk bij voorkeur organisatie breed als troubleshooter. Ik zie snel onderlinge verbanden of oplossingen bij problemen, maar ook plannen en organiseren gaat me goed af. Waar nodig neem ik initiatief, maar ik blijf altijd openstaan voor initiatieven van anderen, vanuit de overtuiging dat je samen veel meer kunt bereiken dan alleen.

Wat is mijn doel als we geen last hebben van de Corona-crisis?

Bedrijven adviseren én begeleiden in het verbeterproces, waarbij ik me focus op de onderlinge afstemming van de drie pijlers waarop een organisatie is gebouwd; de processen, de mensen en IT. Eindresultaat is een sterke, flexibele organisatie, waarbij medewerkers zich in hoge mate medeverantwoordelijk voelen. Klaar om in te spelen op de vraag van vandaag!

Helaas is de situatie nu anders…

Ik ben afgestudeerd aan de HTS, Weg- en Waterbouwkunde, differentiatie Milieutechniek en heb 10 jaar in deze sector gewerkt. Vervolgens heb ik bijna 15 jaar in de Kinderopvang gewerkt, in diverse leidinggevende functies. Deze organisatie was een vooruitstrevende organisatie in de kinderopvang, voortdurend in beweging, inspelend op de snel veranderende markt. Hierdoor heb ik de mogelijkheid gehad om veel ervaring op te doen met veranderingsprocessen; hierbij valt te denken aan digitalisering van de organisatie, maar ook het optimaliseren van afdelingen én het nieuw ontwikkelen van producten.
Ruim vier jaar geleden ben ik voor mezelf begonnen met PAST2, na de opleiding QRM Alpha Specialist te hebben gevolgd.

Door mijn brede werkervaring in diverse branches ben ik er van overtuigd dat ik breed inzetbaar ben als praktisch ingestelde adviseur, interim manager of projectleider die staat voor al werkend leren. Maar ook voor het verrichten van back-office- of ondersteunende werkzaamheden. Ik ben een harde werker en krijg energie van samenwerken en samen de schouders eronder te zetten.

Als ik ergens bij kan ondersteunen, ook tijdelijk, dan hoor ik dat graag. Omdat al mijn opdrachten per direct zijn stopgezet, ben ik momenteel volledig beschikbaar voor de arbeidsmarkt.

logo past2

Contactgegevens

Patricia van der Voort
T: 06-42 85 31 46

E: patricia@past2.nl

W: www.past2.nl

Vaardigheden en competenties

Analytisch, Procesmatig, Organisatorisch, Resultaat- en oplossingsgericht, Projectmatig, Innovatief, Sociaal, Coachend en sturend, Verbindend, Multitasking, Snelle denker, (Stijl)flexibiliteit.

Uitstekende kennis van Word, Excel en Visio en grote affiniteit met software-pakketten.

Talen
Nederlands (Moedertaal)
Engels (Professionele werkvaardigheid)

Ik maak graag kennis met u!

 

Denkt u dat ik u ergens bij kan ondersteunen, al is het maar vrijblijvend een keer brainstormen hoe nu verder, dan hoor ik dit graag.