Mijn naam is Peter van der Heijden, geboren en getogen in Nistelrode. Ik ben gestart met LaserLux, een bedrijf in Nistelrode wat werkt met lasermachines.  Wat doet LaserLux; Ik leg jouw boodschap in materiaal vast door lasergraveren en lasersnijden. Het is mogelijk om je eigen ontwerp aan te leveren maar wij hebben de kennis en mogelijkheden om jouw idee uit te werken tot een mooi ontwerp.

Samen met jou realiseren we je wens op het gebied van lasergraveren en snijden.

Diensten

We zijn er om de klant te ontzorgen; de klant heeft een idee en we kunnen dat uitwerken tot een ontwerp en daarna kunnen we het omzetten naar een hoogwaardig eindproduct.

Lasergraveren: Door middel van lasergraveren kunnen de meest uiteenlopende afbeeldingen en/ of teksten gegraveerd worden op bijna alle materialen. Het is mogelijk om producten en materialen te voorzien van een logo, afbeelding en teksten. Het maakt niet uit of het een serie van 1, 10, of 1000 is. We kunnen dat uitvoeren. We zijn in het bezit van een Fiber- en een CO2 laser.

Lasersnijden: Door middel van lasersnijden met een laser is het mogelijk om vele soorten materialen te snijden. Hierbij kun je denken aan hout en kunststoffen zoals plexiglas en acrylaat. De laser werkt nauwkeurig waardoor complexe vormen en figuren gesneden kunnen worden met geringe snijverliezen.

  • Competenties: Doorzetter, innovatief, sociaal/betrokken, loyaal, nauwkeurig, betrouwbaar, oplossingsgericht, eerlijk, teamplayer.
  • Beschikbaarheid: in overleg, of het een spoedklus is of een hele grote serie, we staan overal voor open.

Contactgegevens

Peter van der Heijden
T: +31 (0)6 51813535

E: info@laserlux.nl

W: www.laserlux.nl

Ik maak graag kennis met u!