Provincie steunt ook Digitale Werkplaats Oss  

Learning Community DWO krijgt impuls

De provincie steunt nu ook onze nieuwste Learning Community: de Digitale Werkplaats Oss (DWO). Met een mooie subsidie vanuit de provinciale investeringsagenda voor coronaherstel kunnen nu nog meer MKB-bedrijven en hbo-studenten van de HAN Bedrijfskunde meedoen. De Talentencampus is trots op de erkenning van dit initiatief!

Wat is de Digitale Werkplaats Oss?

Dit voorjaar zijn al tien Osse MKB-bedrijven aan de slag gegaan in de Digitale Werkplaats Oss met productiviteitsverhogende digitalisering, robotisering en data. Ze doen dit samen met studenten van de HAN bedrijfskunde. Vertrekpunt zijn de  praktijkvragen en businesskansen van de deelnemende MKB-bedrijven. Vijftig studenten maken hen vertrouwd met de kansen op dit gebied. De Talentencampus organiseert en faciliteert deze nieuwe Learning Community.

Meedoen?

In september is er weer ruimte voor nieuwe deelnemers vanuit het MKB. Ben jij benieuwd wat digitalisering, robotisering of data voor je bedrijf kunnen betekenen en/of heb je interesse in deelname? Neem dan contact op met de Talentencampus. Mail daarvoor Richard van Ommen, r.vanommen@talentencampusoss.nl.  We horen het graag!

Richard van Ommen: “De digitale werkplaats geeft inzicht in wat je doet en wat er toe doet.”