De Raben Group is een logistiek dienstverlener voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. De Raben Group is al 85 jaar actief op de Europese markt. In 1931 is het bedrijf in Meddo-Winterswijk gestart door de grootvader van de huidige CEO. Het bedrijf biedt uitgebreide logistieke diensten aan. Bedrijven van de Groep zijn gevestigd in 12 Europese landen: Tsjechië, Estland, Nederland, Duitsland, Litouwen, Letland, Polen, Slowakije, Oekraïne, Hongarije, Roemenië en Italië.

Foto Raben
Foto Raben 2
Raben Group staat voor kwalitatieve dienstverlening met winst en succes voor onze klant, waardoor veel waarde wordt gehecht aan de ontwikkeling van het belangrijkste facet van onze organisatie, de mens.

RABEN GROUP

De sleutel tot het succes van het bedrijf zijn de medewerkers. Elke dag delen meer dan 10.000 mensen uit 12 Europese landen hun passie en betrokkenheid om voor de klanten van de Raben Group een concurrerende positie te ontwikkelen. Door leiderschap in kosten en kwaliteit, ondersteund door vriendelijke service.

Raben Group is een moderne partner, welke gespecialiseerd is in het binnenlandse en internationale vervoer van groupage, deel -en volle wagen ladingen. We bieden uitgebreide logistieke diensten aan – contractlogistiek, wegvervoer (binnenlands, internationaal en East), Fresh Logistics, FTL & Intermodaal, zee -en luchtvracht. In Europa heeft de Raben Group meer dan 1.150.000 vierkante meter A-klasse warehouse capaciteit. De Raben Group biedt haar diensten aan in verschillende sectoren, zoals non-food, food, automotive, retail, chemie, technologie en e-commerce.

Contactgegevens

Vorstengrafdonk 81
5342 LW  Oss

T. 088-7720000
E.netherlands.info@raben-group.com

We maken graag
kennis met je!

De geschiedenis van de Raben Group, welke op dit moment meer dan 130 depots heeft in 12 Europese landen, is gestart in Meddo-Winterswijk in Nederland in 1931, toen de grootvader van de huidige CEO een transportbedrijf opzette. In de jaren 80, werkte de zoon van de toenmalige CEO, Ewald Raben, nog steeds een student, als chauffeur in het familiebedrijf en leverde zendingen in Polen af.

Na de transformatie van 1989, zag hij de mogelijkheid voor ontwikkeling en ging op weg naar Polen met als doel het opzetten van een Raben vestiging. Het was toen, dat hij een kaart van Polen kocht en twaalf locaties markeerde in verschillende delen van het land om vestigingen te plaatsen. De jaren die volgden, waren gevuld met nieuwe uitdagingen. De Raben Group ontwikkelde zich dynamisch en begeleidde haar klanten in hun weg naar zakelijk succes.

Related Posts