Reuvers  Ontwikkeling & Bouw staat al 50 jaar garant voor kwalitatief hoogwaardige nieuwbouw. Sinds de oprichting in 1968 is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een volwassen en solide partner in de bouw. Met een hecht team van gedreven vakmensen bouwen en ontwikkelen we nieuwbouw voor diverse partijen, van particulieren tot gemeenten en van woningbouwcorporaties tot investeerders. Reuvers Ontwikkeling & Bouw is een stabiele organisatie die het gehele proces van nieuwbouw onafhankelijk kan uitvoeren.
Reuvers Bouw en Ontwikkeling foto

Reuvers Ontwikkeling & Bouw wenst een constante factor te blijven voor iedereen om ons heen. Dit willen we bereiken door een stabiele werkstroom aan ons personeel te bieden, door duurzame relaties met onze samenwerkende partners te onderhouden en door kwalitatief hoogwaardige woningen te bouwen voor onze kopers. Zo scheppen we vertrouwen voor de toekomst.

Alle disciplines die bij ons werk komen kijken hebben we in eigen huis. Met een eigen timmerfabriek en zeer geavanceerde werkplaats, waar we diverse prefab producten binnenshuis kunnen realiseren, zijn we zeer flexibel en slagvaardig. Door onze efficiënte werkwijze bieden we onze opdrachtgevers te alle tijden een perfecte kwaliteit tegen een goede prijs. Ons bedrijf kent een overzichtelijke organisatiestructuur met korte communicatielijnen. Zowel tussen onze medewerkers als met onze opdrachtgevers. Zo hebben onze opdrachtgevers altijd één aanspreekpunt, van initiatief tot oplevering.

Over de producten

Reuvers Ontwikkeling & Bouw ontwikkelt en realiseert nieuwbouw op verschillende projectlocaties binnen Nederland. Grondgebonden en gestapelde bouw, woningen en bedrijfspanden, kleinschalige inbreidingslocaties en complete nieuwbouwwijken: onze projecten zijn zeer divers!

Iets unieks

Reuvers Ontwikkeling & Bouw beschikt over een eigen timmerfabriek en een zeer geavanceerde werkplaats. Alle onderdelen die voor de bouw kunnen worden voorbereid worden hier vervaardigd. Hierbij hebben we de beschikking over de modernste machines en hanteren we de nieuwste technieken om zo tot kwalitatief hoogwaardige producten te komen. Kwaliteit is een keuze!

Contactgegevens

Maaskade 18
5347 KD Oss

T. 0412-63 01 00
E. oss@reuversbouw.nl

We maken graag
kennis met je!

Waarom in Oss?

Het familiebedrijf Reuvers Ontwikkeling & Bouw is 50 jaar geleden opgericht in Oijen. In 1992 is het bedrijf verhuisd naar een grotere locatie met meer mogelijkheden aan de Maaskade in Oss. Op deze locatie is het bedrijf door de jaren heen uitgegroeid tot een solide bouwer en ontwikkelaar met een team van 65 vaste medewerkers, veelal afkomstig uit de regio Oss, en een flink aantal nieuwbouwprojecten in Zuid- en Midden-Nederland.

Related Posts