Al meer dan 80 jaar is Rösler werkzaam op het gebied van oppervlaktebewerking door middel van glijslijp-, straal- en reinigingstechniek. Met 15 vestigingen en meer dan 150 handelsvertegenwoordigers is de Rösler groep wereldwijd vertegenwoordigd

Foto Rösler
Logo Rösler

Bij Rösler Benelux komt jouw vakmanschap volledig tot zijn recht.

Onze vestiging in Oss fungeert als verkooporganisatie voor de Benelux en het grensgebied van Duitsland. Rösler is een aantrekkelijk familiebedrijf en onze mensen hebben een hands-on mentaliteit. Alvorens wij over gaan tot advies voor één van onze oplossingen vind er altijd een uitvoerige testfase plaats. Tijdens de testfase bepalen we het uiteindelijke proces en zijn we in staat om altijd dé oplossing aan te bieden die onze klanten het hoogste rendement oplevert.

Rösler is dé specialist in oppervlaktebehandeling technieken op nagenoeg alle materialen. Onze kernactiviteiten zijn verdeeld onder straaltechniek, glijslijptechniek en reinigingstechniek. Onze machines zorgen voor meer rendement bij onze klanten. Dit doen we bijvoorbeeld door het realiseren van snellere procestijden en het verlagen van onderhoudskosten door onze kwalitatief hoogwaardige machines. Met al onze gemotiveerde medewerkers zetten we elke dag dat stapje extra om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Wij zijn een hecht familiebedrijf waarin jouw talenten, ontwikkeling en sámenwerking voorop staan.

Contactgegevens

Reggestraat 18
5347 JG Oss

T. 0412 – 64 66 00
E. rosler-nl@rosler.com

W. www.nl.rosler.com/nl-nl

We maken graag
kennis met je!

Heb jij een passie voor techniek, klanten én wil je graag in een internationaal bedrijf werken?

Bij Rösler Benelux komt jouw vakmanschap volledig tot zijn recht. Met veel verantwoordelijkheid en variatie in je werk zorg jij ervoor dat Rösler dé beste specialist kan blijven in oppervlaktebehandelingen.

Related Posts