SAAM wordt gevormd door 27 scholen, ruim 6.600 kinderen en zo’n 650 collega’s in de gemeentes Bernheze, Boekel, Landerd, Meierijstad, Oss en Uden. SAAM scholen zijn katholiek, openbaar of iets daartussen.

Logo SAAM

SAAM* maken we goed onderwijs, doe je mee?

Bij SAAM scholen staat samen ontdekken, maken en leren centraal. Het kind is onze leidraad én ieder kind is onze opdracht. Onderwijs maak je samen met kinderen, ouders en collega’s. We doen actief mee in de maatschappij en zijn oprecht nieuwsgierig naar anderen. Elke school heeft zijn eigen verbinding met de wijk of het dorp. Iedereen is verantwoordelijk voor de hele school. Zo willen wij leren en werken.

We staan voor kind, onderwijs én kwaliteit. Bij ons mag je zijn wie je bent. We zijn wat we zeggen en zien elkaar. We maken geen onderscheid tussen kinderen, ouders, collega’s, directeuren en collega’s van bestuur. De mens staat centraal en niet de functie.

We maken ruimte voor onderzoek, vakmanschap en talent. We baseren ons op feiten, gedegen kennis & informatie en durven ook te twijfelen. We stimuleren het maken van eigen keuzes.

We stralen en zijn trots op onszelf. We hebben het lef veranderingen aan te gaan, grenzen te verleggen en grenzen te stellen. We zien met optimisme uit naar de toekomst en hebben plezier in ons werk.

Ons onderwijs deugt. Wij zijn SAAM.

Contactgegevens

Nelson Mandelaboulevard 2
5342 CZ Oss

T. 0412-69 16 15

E.algemeen@saamscholen.nl

W. www.saamscholen.nl

We maken graag
kennis met je!

Related Posts