Schildersvakopleiding Rosmalen leidt jonge mensen op tot  gekwalificeerde schilders en onderhoudsmedewerkers. Dit doen wij in onze goed uitgeruste praktijkleerwerkplaatsen in ons Vakcentrum in Rosmalen. De schilder- en onderhoud branche heeft  een grote behoefte aan nieuwe instroom om aan de vervanging- en uitbreidingsvraag te kunnen voldoen. Onze leerlingen  die uitstromen met een diploma zijn nagenoeg verzekerd van een baan en carrière in onze sector.

Foto Schildersvakopleiding
Logo website schildersvakopleiding

Geef je toekomst kleur.

OPLEIDINGSMOGELIJKHEDEN

Leerlingen  vanuit het VMBO zijn hier van harte welkom om de opleiding BBL niveau 2 en /of 3 te volgen.

Wij bieden deze leerlingen een leer-arbeidscontract aan voor de duur van de opleiding. In de meeste gevallen 2 jaar per opleiding. Sommigen ronden deze opleidingen sneller af, afhankelijk van hun vorderingen en praktijkervaring.

Leerling werknemers ontvangen gedurende de gehele opleiding een vergoeding en salaris volgens de geldende CAO. Sinds 1 jaar wordt ook de schooldag betaald.

De opleiding in de BBL variant,  betekent dat de leerlingen  gemiddeld 1 dag per week naar het Vakcentrum komen voor de theorie en de praktijkscholing. De theorie wordt verzorgd door het ROC Koning Willem 1 College. Tijdens de praktijklessen krijg je o.a.  te maken met binnen- en buiten schilderwerk, glas zetten, houtrenovatie, behang en afwerktechnieken en spuiten. Kortom een breed scala aan technieken.

VOLOP KANSEN

Schildersvakopleiding plaatst de leerlingen uit bij erkende aangesloten bedrijven en treedt daarbij  op als werkgever voor de leerling. Schildersvakopleiding kent geen werkeloosheid en garandeert een contract voor de duur van deze opleidingen. Dit betekent voor de leerling een opleidings- en werk garantie. En een salaris tijdens de opleiding.

Ook voor jonge mensen die vanuit een andere opleiding komen of mensen die vanuit een andere branche afkomstig zijn, bestaan er opleidingsmogelijkheden.

We maken graag
kennis met je!

INTERESSE?

Voor geïnteresseerden bestaat de mogelijkheid 1 of meerdere dagen mee te lopen in ons Vakcentrum. Een afspraak hiervoor maken is voldoende om kennis te maken met dit mooie, uitdagende en afwisselende vak. En niet te vergeten een kleurrijke toekomst!

Related Posts