Gaat jouw tekstschrijfster met zwangerschapsverlof en zit je met je handen in het haar? Heb je voor een project tijdelijk extra handjes nodig op jouw marketing- of communicatieafdeling?  Ik steek graag mijn handen uit de mouwen en ga snel voor je aan de slag!

‘Met veel kennis en enthousiasme ondersteun ik organisaties met hun communicatie en teksten.’

Silke Nicolaas levert Vanzelfsprekend maatwerk

Communicatie is als een maatpak, waarbij alles klopt en perfect aansluit. Kies je voor one-size-fits-all overhemd of rok dan merk je al snel dat jouw figuur (of in dit geval: jouw organisatie) niet optimaal tot zijn recht komt. Net zoals een kleermaker een vak apart is, geldt dat ook voor een communicatieprofessional. Als ervaren communicatiedeskundige kijk ik naar jouw organisatie en naar jouw doelgroep(en). En ik stem hier de boodschap, het communicatiemiddel en de tone of voice (toonzetting) op af. Iedere keer weer. Dat is voor mij vanzelfsprekend.

 

‘(Bedrijfs)communicatie, copywriting en contentmanagement: de breedte van het vak spreekt mij aan! ’

Bedrijfscommunicatie, copywriting en contentmanagement
De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met alle facetten van bedrijfscommunicatie en marketing, onder andere de volgende gebieden:

  • Tekstschrijven en redigeren (incl. zoekmachineoptimalisering, SEO);
  • Marketingcommunicatie;
  • Arbeidsmarktcommunicatie;
  • Interne communicatie;
  • Contentmanagement;
  • Opstellen strategische communicatieplannen;
  • Opzetten nieuwe websites;
  • Optimaliseren gebruiksvriendelijkheid websites (usability);
  • Trafficmanagement (coördineren en ontwikkelen promotiematerialen en advertenties).

Meer weten over mij? Dan nodig ik je uit om mijn linkedinpagina en website te bekijken of om samen een kop koffie te drinken.

Ik maak graag kennis met je!

Benieuwd naar wat anderen over mij als communicatieprofessional zeggen? Lees dan hun aanbevelingen op LinkedIn