Smits Opleidingen is een professionele landelijke opleider voor alle rijbewijzen en (interne) logistieke opleidingen met ondertussen meer dan 45 jaar ervaring. Naast opleidingen voor het behalen van het rijbewijs voor de auto, motor en scooter, hebben we een breed aanbod aan beroepsopleidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze vrachtwagenopleiding met code 95, verschillende BE opleidingen, veilig werken met de hoogwerker en onze opleiding tot heftruckchauffeur. Maar ook nascholingscursussen als EHBO, VCA en ADR (vervoer van gevaarlijke stoffen) hebben we in ons pakket.

Foto Smits opleidingen
Foto logo website Smits Opleidingen

Als je passie je baan wordt.

WERKEN BIJ SMITS OPLEIDINGEN

Bij Smits Opleidingen werken mensen die met passie hun vak als docent of instructeur uitoefenen. Door een professionele organisatie op de achtergrond en goed materieel kun je je echt focussen op je leerlingen en het vakgebied.

Smits Opleidingen onderscheidt zich door niet alleen honderden mensen aan een rijbewijs te helpen, maar ook door het maatschappelijke karakter van het bedrijf. Zo is het niet alleen belangrijk dat de leerling het rijbewijs haalt, maar dat vooral ook ná het examen hij of zij iedere dag veilig thuiskomt.

SMITS OPLEIDINGEN

Arno Smits, zoon van de oprichter Wim Smits, is ondertussen ruim 33 jaar eigenaar van het bedrijf en heeft een duidelijke visie. “De ervaring leert dat klanten zo praktijkgericht mogelijk opgeleid willen worden en daar hebben we onze opleidingen ook op ingericht. Juist door deze praktijkgerichte aanpak in combinatie met het modernste materieel én onze gedreven instructeurs, sta ik in voor de beste kwaliteit.” Onze klanten bevestigen dit ook met een heel mooi cijfer via het reviewsysteem van klantenvertellen.nl.

De beroepsopleidingen verzorgen we veelal in opdracht van het bedrijfsleven, de brandweer, maar ook in het kader van leerwerktrajecten waar gemeentes bij betrokken zijn. Voor de brandweer geven we rijtrainingen als Prio 1 rijden en het rijden met speciale voertuigen gericht op “Veilig thuiskomen”. Snelheid is hierbij natuurlijk van belang, maar zorgen dat de rit zelf geen ongelukken veroorzaakt en dat het eigen personeel veilig thuiskomt aan het einde van de dag is nog belangrijker. Deze trainingen mogen we voor een groot deel van Nederland verzorgen

Contactgegevens

Rijnstraat 33
5347 KN Oss

T. 0412-62 55 33

E. info@smitsopleidingen.nl

W. www.smitsopleidingen.nl

We maken graag
kennis met je!

GROOTSTE SPREIDING IN NEDERLAND

Naast de hoofdvestiging in Oss zijn er ook opleidingslocaties in Uden, Tiel, Nijmegen en Duiven. Hierdoor kan de klant snel starten met een opleiding en zijn we altijd dicht in de buurt. Zeker voor de BE opleidingen geldt dit laatste. Hiervoor hebben we 22 opstaplocaties in het land.

Lees meer over ons via onze website www.smitsopleidingen.nl.

Related Posts