Sonell houdt zich bezig met HRM & Salarisadministratie en is gelieerd aan Nagtzaam Accountants & Fiscalisten. Ondernemers willen vooral ondernemen. Doen waar ze het beste in zijn en zo min mogelijk bezig zijn met alles wat daarbij komt kijken. Daarvoor willen ze terugvallen op specialisten. Sonell is zo’n specialist, die alle zorgen op het gebied van salarisverwerking en HRM uit handen neemt.  Sonell beschikt over de expertise en capaciteit om de ondernemer volledig te ontzorgen, te begeleiden en te adviseren over alles wat er komt kijken op salaris- en HRM-gebied. Eén aanspreekpunt voor alle salaris- en HRM-zaken en heldere dienstverlening tegen transparante tarieven. Een combinatie die zorgt voor meer kwaliteit, continuïteit en flexibiliteit. Wij zeggen dan ook niet voor niets: ‘Sonell. Haalt meer uit HRM!’

Foto Sonell
Logo website Sonell
HRM processen optimaliseren, Werving & selectie, In- uitdiensttreding, Functioneren en beoordelen, Arbo en verzuim, Salarisverwerking en advies.

Werken bij Sonell!

Sonell is een verfrissend, zeer ondernemend en vooruitstrevend kantoor dat kwaliteit erg hoog in het vaandel heeft staan. Onze collega’s vormen een mooie mix van jonge en ervaren talenten. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die toe zijn aan een volgende stap in zijn/ haar carrière. Je werkt met een persoonlijk ontwikkelingsplan, waarbij jouw wensen en behoeften centraal staan. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar bovenal veel werkplezier!

Contactgegevens

De Populier 1
5467 EB Veghel
T: 0413-31 41 31

Raadhuislaan 15
5341 GL Oss
T: 0412-66 95 95

Vughterweg 74
5211 CM ’s-Hertogenbosch
T: 073-72 00 768

 

E. info@sonell.nl

W. www.sonell.nl

We maken graag
kennis met je!

Related Posts