Door de torenkraan op wielen te zetten, veranderde Spierings al in de jaren 80 de industrie voor het verticale transport. Inmiddels is Spierings Mobile Cranes uit Oss uitgegroeid tot een trendsettend internationaal bedrijf en bouwen ze met hun eigen droom mee aan die van anderen. Door de kraan der kranen mobiel te maken, combineerde Spierings het beste uit twee werelden. Een compleet nieuwe kraan waarmee je ineens nog meer kon bereiken.

Foto Spierings compilatie
Logo Spierings

Kijk voor onze actuele vacatures op www.werkenbijspierings.nl en solliciteer direct.

People to the max.

Spierings Mobile Cranes

80% van alle hijsklussen is aan een Spierings kraan besteed. Met een maximale radius van 60 meter en maximale hijscapaciteit van 18 ton zijn de Spierings kranen breed inzetbaar, ook daar waar weinig ruimte is.

Spierings heeft alles in eigen huis, van engineering naar productie. Van instructie aan de machinist tot aan service en revisie. Spierings ademt de mobiele torenkraan.

Continu is Spierings bezig om hijsen te verbeteren. Bij innovaties is de machinist het uitgangspunt. Gedreven speelt Spierings in op de ontwikkelingen van de toekomst, bijvoorbeeld met de SK487-AT3 City Boy, de allereerste hybride mobiele kraan ooit waarmee je emissie loos het stedelijk gebied inrijdt. Ondanks de grote hoogtes staat Spierings met beide benen op de grond. Spierings Mobile Cranes blijft dat familiebedrijf met gepassioneerde werknemers, waar nauw contact met de klant voorop staat. Lift to the max.

Waarom Spierings?

Door te werken bij Spierings ervaar je al snel dat mensgerichtheid bij ons hoog in het vaandel staat. Ondanks dat Spierings inmiddels is uitgegroeid tot een grote organisatie, heeft het nog steeds het warme hart van een Brabants familiebedrijf met veel aandacht voor elke medewerker en zijn gezin. Maar natuurlijk zijn we ook resultaatgericht.

De kwaliteitsnormen van de Spieringskranen voldoen aan de hoogste standaard en wij proberen ons werk zo efficiënt en effectief mogelijk te doen.

Wij vertrouwen op onze medewerkers en geven iedereen (binnen zijn eigen functiekaders) verantwoordelijkheid en vrijheid om zijn functie uit te oefenen. Andersom verwachten wij ook dat iedereen zelf verantwoordelijkheid neemt en zijn functie uitvoert met een gezonde dosis verstand en altijd handelt in het belang van Spierings. People to the max.

Opleiding

Keuzevakken
Om bij ons te werken zijn de volgende keuzevakken belangrijk:
– Wiskunde
– Natuurkunde
– Mechanica
– Elektronica
– Technische tekeningen lezen.

 

Vervolgopleidingen
Na het behalen van je diploma zou je kunnen kiezen voor diverse technische opleidingen als vervolgstudie.

 

Profielen

Dit bedrijf is ingedeeld in de profielen:
– Natuur & Techniek
– Produceren, Installeren & Energie.

Contactgegevens

Merwedestraat 15
5347 KZ Oss

T. 0412-69 77 87

E. HR@spieringscranes.com

W. www.spieringscranes.com

We maken graag
kennis met je!

WERKEN BIJ SPIERINGS

Je wordt onderdeel van een groeiende, dynamische en technische innovatieve organisatie, waar hard wordt gewerkt en successen ‘to the max.’ worden gevierd.

Wij vinden dat je goed moet worden beloond bij Spierings. Daarom heeft Spierings ervoor gekozen om op een aantal arbeidsvoorwaarden positief af te wijken van de cao Metalektro. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goed salaris, een premievrij pensioen en aan de diverse hogere toeslagen.

Bovendien vindt Spierings dat beloning verder gaat dan alleen de arbeidsvoorwaarden. Wij bieden mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en er worden jaarlijks personeelsbijeenkomsten georganiseerd. Hier wordt iedereen bijgepraat over de ontwikkelingen van Spierings waarbij vooral gezellig samenzijn centraal staat. Your career to the max.

Related Posts