Sport is leuk, werkt ontspannend, is goed voor de ontwikkeling en bovendien gezond. Sport en bewegen zorgt voor sociale binding, actief burgerschap, leefbaarheid en integratie in wijken en heeft een prominente rol voor alle individuen van 0 tot 100 jaar. Het Sport Expertise Centrum daagt jou door middel van bewegen uit tot een goed en gezond leven. Een gezond en vitaal Oss. Dat is de ambitie.

Foto SEC
Logo SEC
Het Sport Expertise Centrum is een jonge, dynamische organisatie in het centrum van de sport in Oss.

SPORT EXPERTISE CENTRUM

 

Binnen het Sport Expertise Centrum (SEC) is sport de verbindende factor. Bij het SEC werken ongeveer 35 professionals. Wij streven er in de regio Oss naar dat zoveel mogelijk mensen van jong tot oud en van individu tot organisatie, actief en/of passief kunnen genieten van sport. Sport en bewegen als doel én middel.

Hoe we dat doen? Door professionele ondersteuning te bieden, op scholen, bij verenigingen, in buurten, bij bedrijven of individueel.

We ontkomen niet aan de invloeden die dagelijks op ons pad komen. Onze persoonlijke verantwoordelijkheid voor een ‘gezond leven’ rondom voeding, bewegen en rust vervult daarin een belangrijke rol.

Alles staat in het teken van jouw persoonlijke ambities en zelfbewustzijn, ben regisseur over je leven en kies daarbij de voor jou passende tools. Waar ‘aanbod’ de afgelopen jaren centraal stond, wordt nu een ‘vraag’ verwacht hoe je persoonlijke een bijdrage levert aan een goed en gezond leven. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud en wordt hierin uitgedaagd de juiste richting te kiezen.

Deze zoektocht brengt verschillende werelden bij elkaar waaruit je keuzes kunt maken. Wij zoeken daarbij de verbinding en dagen iedereen uit te werken vanuit eigen kracht. Hoe geef jij invulling aan jouw persoonlijke doelen om een stap vooruit te zetten?

Contactgegevens

Nelson Mandelaboulevard 32
5342 CZ Oss

T. 0412-63 10 39
E. info@sport-expertise-centrum.nl

W. www.sport-expertise-centrum.nl

We maken graag
kennis met je!

Related Posts