Talentencampus sluit aan bij centraal loket voor ZZP-ers in Noord-Oost Brabant.

Partijen in Noord Oost Brabant slaan de handen ineen om ZZP’ers te ondersteunen

Noord-Oost Brabant telt 65.000 ZZP-ers. Duizenden daarvan hebben zich de afgelopen periode al gemeld voor financiële ondersteuning via de TOZO regeling. De verwachting is dat veel van hen  noodgedwongen moeten kiezen voor een baan op de arbeidsmarkt en het ondernemerschap vaarwel zeggen. Goede ondersteuning en een snelle doorstroom zijn daarbij erg belangrijk. De ZZP’er kan dan snel weer aan de slag en het is niet nodig om bijstand aan te vragen.

Kennisportaal ZZP BOOST

Vanuit het ZZP BOOST Project is direct na het uitbreken van de Coronacrisis een aanvalsplan gemaakt met middelen vanuit provincie en regio. Inmiddels is een kennisportaal voor ZZP-ers gelanceerd op een vernieuwde website met veel verwijzingen en links.  Deze wordt door ZZP’ers goed gevonden. Vanuit dit portaal zal er maatwerk worden gerealiseerd voor de ZZP’er die daar behoefte aan heeft. Hierin werkt ZZP-Boost samen met IBN, Talentvol en de Talentencampus Oss als uitvoerende partners. Zij zullen hun eigen rol spelen om ZZP’ers die daar behoefte aan hebben, zo snel mogelijk naar werk te bemiddelen. Deze samenwerking kan zeker worden uitgebreid met andere organisaties in de regio.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier de website van ZZP BOOST of neem direct contact op met ons via info@talentencampusoss.nl.