Maak kennis met de wereld van de techniek!

Week van de Techniek

Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 mei openen ruim 20 bedrijven in Oss en omgeving hun deuren om zo’n 800 leerlingen van groep 7 en 8 kennis te laten maken met techniek. Tijdens een presentatie en rondleiding krijgen de leerlingen meer te horen over het bedrijf en natuurlijk is er ook ruimte voor een doe-activiteit zodat zij zelf kunnen ervaren hoe leuk werken in de techniek is.

Techniekdag zaterdag 25 mei bij Spierings Mobile Cranes

De week van de Techniek eindigt op zaterdag 25 mei met een groots opgezette Techniekdag bij Spierings Mobile Cranes. Op de Techniekdag wordt de boeiende wereld van bèta en techniek gepresenteerd aan een breed publiek. Deze dag is in het bijzonder interessant voor jongeren tot 15 jaar en helpt hen om zich een beeld te vormen van de beroepen die er zijn in de techniek.
Dankzij de medewerking van heel veel bedrijven en het onderwijs zijn de nieuwste technologische ontwikkelingen te zien, de toepassingen van techniek in andere sectoren (zoals de zorg of de muziek- en filmwereld) en de mogelijkheden voor meisjes in de technische sector. De organisatie is in handen van de Osse Industriële Kring (OIK), in nauwe samenwerking met het regionale bedrijfsleven, onderwijsinstellingen én de Talentencampus.

Wees welkom!

Datum: zaterdag 25 mei

Tijdstip: 10-16 uur

Locatie: Spierings Mobile Cranes, Merwedestraat 15, 5347 KZ Oss

Toegang is gratis

 

www.techniekdag.nl/oss

www.facebook.com/techniekdagoss