Talentencampus zorgt voor organisatie van Learning Community

De vitale medewerker!

Aftrap Learning Community ‘Vitaal in Oss’
Op 13 juni hebben het onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven een convenant gesloten voor de start van een learning community ‘Vitaal in Oss’. In een learning community werken studenten samen met het bedrijfsleven aan vraagstukken uit de praktijk, in dit geval vitaliteit van de medewerker.

Studenten werken samen met bedrijfsleven
Studenten van de hbo-opleiding Sportkunde (HAN) en mbo-opleiding Sport & Bewegen (ROC de Leijgraaf) starten in september bij een aantal Osse bedrijven om samen met hen te werken aan vraagstukken over vitaliteit. Dit varieert van ondersteuning in het opzetten van een visie op vitaliteit tot het initiëren van daadwerkelijke activiteiten voor medewerkers. Naast het onderwijs zijn de gemeente Oss, MSD, ONVZ Zorgverzekeraar, Kracht van Oss en Fitnezz Plaza betrokken als kennispartners.

Talentencampus als intermediair
Talentencampus Oss zorgt voor de organisatie van deze learning community, waarvan het de opzet is om deze langjarig aan Oss te verbinden. Door deze langjarige verbintenis wordt er gezorgd voor continuïteit op dit thema, en beperkt het zich niet tot een project van een paar maanden. Laat het ons gerust weten als u belangstelling heeft om als bedrijf deel te nemen.

Thema’s voor nieuwe Learning Communities
Heeft u na het lezen van dit bericht een ander interessant thema voor een nieuwe learning community, dan gaan we graag met u in gesprek om de mogelijkheden te verkennen.