Theater De Lievekamp is hét podium in Oss en omgeving. Jaarlijks bezoeken zo’n 100.000 gasten ons theater. We presenteren dan ook 250 tot 300 voorstellingen per seizoen, zowel door professionals als amateurs.

In het theater is geen dag hetzelfde en maken we er altijd iets speciaals van!

Wie zijn wij?

Op het programma staan voorstellingen uit verschillende theatergenres: toneel, cabaret, musical, muziek, dans, kindervoorstellingen en ga zo maar door! We ontvangen zowel artiesten en gezelschappen uit Nederland als uit het buitenland. Maar we ondersteunen ook heel graag talenten uit Oss en omgeving door ze een professioneel podium te bieden. De Lievekamp wil een theater zijn voor iedereen uit de stad en de regio, met goede service voor al onze gasten én artiesten.

Contactgegevens

Raadhuislaan 14,
5341 GM Oss,

T. 0412 648 922
E. info@lievekamp.nl

We maken graag
kennis met je!

Werken bij de Lievekamp

Bij De Lievekamp werken veel mensen met uiteenlopende taken. Er komt namelijk heel wat kijken bij het presenteren van mooie voorstellingen aan ons publiek! Het begint bij de programmeur; hij boekt alle artiesten en hij is altijd op zoek naar het nieuwste en het beste! Vervolgens zorgt de afdeling marketing en communicatie voor de promotie van deze voorstellingen. De medewerkers van de kassa verkopen de kaarten.  Op de dag van de voorstelling zijn de technici de hele dag bezig met het voorbereiden van licht, geluid, projectie en decor. Voor en na de voorstelling ontvangt de afdeling horeca alle gasten in het Theatercafé. Wanneer iedereen na afloop  weer naar huis is, zorgt de schoonmaakploeg ervoor dat de gasten de volgende dag weer in een fris theater kunnen worden ontvangen. Samen zorgen wij ervoor dat we in ons theater zoveel bezoekers kunnen ontvangen en een fijne avond kunnen bezorgen. Want één ding hebben ze gemeen: ze hebben allemaal een hart voor theater.

Opleiding

Keuzevakken

Om bij ons te werken zijn de volgende keuzevakken belangrijk:

-Economie

-M&O

-Techniek/technische vakken

-CKV

 

Mogelijke vervolgopleidingen

Diverse opleidingen op het gebied van marketing, techniek, sound & vision, horeca, administratie (mbo, hbo, wo)