Mijn naam is Thijs Verhoeven en eigenaar van 412MEDIA waar 412TV een onderdeel van is. Ik houd me bezig met het maken van videoproducties en de online zichtbaarheid op social media. Met het mediaplatform 412TV laat ik op een leuke, laagdrempelige manier zien wat er in onze mooie gemeente ondernomen wordt. Ik ben nieuwsgierig, heb een open persoonlijkheid en kom graag in contact met jou.

foto Thijs Verhoven

Wil jij jouw online zichtbaarheid verbeteren?

Ben jij wegens Corona genoodzaakt je bedrijf anders in te richten en wil je je klanten door middel van video bereiken? Of heb je nieuws wat je via 412TV wilt delen? Neem dan gerust eens contact op. Ook in een 1,5 meter samenleving zijn er mogelijkheden.

Logo Thijs Verhoeven 412TV

Contactgegevens

Thijs Verhoeven|412MEDIA

T: 06-48117262

E: info@412media.nl

W: www.412media.nl

Ik maak graag kennis met u!