Van den Heuvel aannemingsbedrijf b.v. is een meer dan 60 jaar bestaand familiebedrijf. Dagelijks werken er meer dan 650 enthousiaste medewerkers, verspreid over de verschillende vestigingen in het land waaronder Heesch, Tilburg, Nieuwegein en Oostzaan.

foto van den Heuvel
logo van den Heuvel

Ontdek je toekomst, ontdek Van den Heuvel.

Wij zetten ons in voor de realisatie van uitdagende projecten. Hierbij kun je denken aan het uitwerken, ontwikkelen (engineeren), bouwen, onderhouden en beheren van infrastructuren voor water, energie en telecommunicatie. Het gaat om kabels en leidingen – voor elektra, water, gas, warmte en telecom.

Dit is onze passie en onze kracht.

Uniek zijn onze aanboor- en afstoptechnieken waarmee we veilige situaties creëren bij het onderbreken van leidingen en opheffen van storingen.

Ook bijzonder is onze ‘gezamenlijke’ opslag van reparatiematerialen van (transport)leidingen en HS-verbindingen voor leidingnetbeheerders; Alles ten behoeve van de efficiëntie in ons werk. Dit noemen wij ons “Leidinghuis” en “Energiehuis” op onze hoofdlocatie in Heesch.

Door integratie en samenwerking komen we verder, bieden we een optimale service aan de klant en besparen we kosten in de keten

Contactgegevens

Kruishoekstraat 13
5384 TK  Heesch

T. 0412-45 38 72
E werkenbij@heuvelheesch.nl

W: www.heuvelheesch.nl

We maken graag
kennis met je!

WERKEN BIJ VAN DEN HEUVEL

 

Van grondwerker tot monteur; Van werkvoorbereider tot (hoofd)uitvoerder; Van projectleider tot engineer of proces- contractmanager; We hebben allerlei keuzes te bieden.

Gerelateerde berichten