Van der Krabben makelaardij is een begrip in de regio’s Oss en Uden. In ons meer dan 100-jarig bestaan hebben wij ons altijd tot in de haarvaten van onze regio bewogen en zijn we deelgenoot van alles, zowel zakelijk als privé, wat zich hier afspeelt. Ons dienstenaanbod is breed. Van koop of verkoop tot huur of verhuur van een woning of bedrijfspand, waarbij de portefeuille zowel bestaande als nieuwbouw omvat, woningen en appartementen voor starters, doorstromers, jong en oud(er). Daarnaast taxeren we, geven hypotheekadvies en beheren vastgoed en vele VvE’s. Ook vertegenwoordigen wij het exclusieve merk Qualis, waardoor we het hogere woningsegment een eigen platform bieden. Korte communicatielijnen zorgen ervoor dat we snel kunnen schakelen.

‘Onze regio is ons (t)huis. Vanuit die verwantschap smeden wij een jong, alert team dat haar vakkennis, winnaarsmentaliteit en innoverende creativiteit aanwendt om ieders woonwens te realiseren.’

Naast een sterke betrokkenheid bij regio en opdrachtgevers, hechten wij veel belang aan de integratie van nieuwe technologie en (social) media. De website en sociale media worden een steeds belangrijker portaal in onze communicatie. De state-of-the art site laat de bezoeker nóg gestroomlijnder en sneller vinden wat hij zoekt. We geven er maximaal en gestructureerd inhoud aan ons aanbod. Waardoor we nóg zichtbaarder zijn en woningen, het hart van onze activiteiten, nóg breder en opvallender in de markt worden gezet.

Van der Krabben makelaardij samengevat

Contactgegevens

Gasstraat 20A,
5349 AA Oss

T. 0412 63 29 28
E. oss@krabben.nl

We maken graag
kennis met je!

Ons team

Momenteel bestaat ons team uit 30 medewerkers die elk hun bijdragen leveren aan het totale proces. De diversiteit aan activiteiten zorgt voor mensen van uiteenlopende pluimage, maar allen delen ze de terriërmentaliteit en drive om te excelleren in hun vak en de klant optimaal van dienst te zijn. Het maakt ons tot een hecht team waar veel ruimte is voor eigen inbreng, we elkaar opvangen bij pieken en elke mening telt. Het is hard werken, maar ook veel lachen.

Wil je intern groeien, dan bekijken we de wensen en mogelijkheden; training en opleiding worden gestimuleerd. Je weet bij ons aan het begin van de dag vaak niet hoe die zal verlopen, maar juist deze hectiek en het ad hoc inspelen op situaties maken het werken bij ons zo boeiend. (Vrijwel) geen brug is ons te ver als deze ons ultieme doel dient: professioneel samenwerken om de (woon-)wensen van onze opdrachtgevers te realiseren.

Related Posts