Van Tilburg Mode en Sport in Nistelrode is een echt Brabants familiebedrijf dat zich de grootste zelfstandige modewinkel van Nederland mag noemen. Meer dan 600 merken in mode, sport, accessoires en schoenen voor heren, dames en kids op een winkeloppervlak van ruim 13.000 m2, dat is echt gigantisch. Maar zeker zo belangrijk is dat klanten hier geholpen worden door vakbekwame kledingadviseurs die weten hoe ze iemand kunnen laten stralen.

Aandacht voor klant en medewerker maar ook voor milieu en maatschappij.

Door de verschillende afdelingen is van Tilburg lekker overzichtelijk en is het er heerlijk shoppen. Hulp nodig bij het vinden van een passende outfit voor dat spetterende feestje, werk of een hele andere gelegenheid? Op afspraak is er een personal shopper beschikbaar die samen met de klant op zoek gaat.

En is die ene leuke broek of blouse net wat te lang? Terwijl de klant geniet van een kop verse koffie wordt zijn of haar kleding in het eigen atelier gratis op maat gemaakt; dat is nog eens service!

Een veelzijdige organisatie

[/vc_row_inner]

Hier wordt niet alleen aandacht gegeven aan mode en de klant maar ook aan het milieu en de maatschappij! Zonnepanelen, LED verlichting, UTZ gecertificeerde koffie en een kaart met veelal biologische en lokale producten, bij van Tilburg vind je het allemaal. Iets terugdoen voor de gemeenschap vindt men heel vanzelfsprekend. Het lokale verenigingsleven vindt in van Tilburg een betrokken partner en ieder jaar is er wel een goed doel waarvoor oude jeans wordt ingezameld.

Sfeerfoto van Van Tilburg

Contactgegevens

Laar 8
5388 HE Nistelrode

T. 0412 – 611 288
E. infonistelrode@vantilburg.nl

We maken graag
kennis met je!

Een fijne werkomgeving

Een mooi bedrijf en zeker niet alleen om te winkelen; ook werken bij deze eigentijdse modezaak is geweldig. Door de aanhoudende groei is van Tilburg voortdurend op zoek naar nieuw talent. Heb jij passie voor mode en hospitality en wil je graag werken in een professioneel en dynamisch familiebedrijf samen met zo’n 480 collega’s? Ben je klantgericht, resultaatgericht en zit samenwerken in je bloed? Dan vind je hier een fantastische werkplek!

Bij Van Tilburg krijg je alle ruimte voor eigen initiatief en wordt het op prijs gesteld als je verantwoordelijkheid neemt om jezelf en de dienstverlening nog verder te verbeteren. En wil je jezelf ontwikkelen? Graag zelfs! Er zijn volop mogelijkheden waarbij rekening wordt gehouden met jouw wensen en ambities. Het opleidingstraject biedt coaching, opleidingen en trainingen om het beste uit jezelf te halen. Op deze manier houd je lekker lang plezier in je werk!

Natuurlijk staan daar goede primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden tegenover. Wat denk je van een lunch op kosten van de baas en korting op sportabonnementen?

Related Posts