Verhees Textiles is een importeur van stoffen voor zowel de meterwaren als de confectiebranche in heel Europa. Al meer dan 40 jaar staan wij bekend als de specialist in standaardkwaliteiten, mode-, decoratie- en kinderstoffen.

20190507-IMG_8655-HDR-bewerkt-Hires bewerkt
logo website Verhees
Foto Verhees
Foto Verhees

Werken bij Verhees Textiles is kiezen voor een familiebedrijf, waarbij we elke dag weer samen de klus willen klaren!

NIEUWSTE TRENDS EN KWALITEIT

Ieder seizoen brengen wij een uitgebreide collectie gebaseerd op de nieuwste trends, met moderne dessins en materialen. Met onze vernieuwende collectie modestoffen behoort Verhees Textiles tot de meest toonaangevende textielimporteurs van Europa. Gezien onze constante voorraad van tenminste 5.500.000 meter is de collectie per direct leverbaar uit ons magazijn van 15.000 m². Onze klanten vertrouwen dan ook op onze goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levertijden en goede service, wat mede mogelijk gemaakt wordt door ons geautomatiseerde voorraadsysteem.

Sinds de oprichting in 1979 probeert Verhees Textiles gericht te zijn op een constante kwaliteitsverbetering. Dit heeft zich door de jaren geuit in vele verschillende aspecten. Een paar voorbeelden hiervan zijn meerdere inkoopkantoren verspreid over geheel Azië, de uitgebreide design afdeling, een Oeko-tex certificering voor klasse I en II, een volledig geautomatiseerd computersysteem en vele andere zaken.

Met een magazijn van 15.000 m² en een constante voorraad van tenminste 5.500.000 meter kan het klantenbestand nog beter en sneller voorzien worden in hun wensen.

Contactgegevens

Paalgravenlaan 10
5342 LR Oss

T. 0412-64 73 47
E. vacature@verheestextiles.nl

W. www.verheestextiles.nl

We maken graag
kennis met je!

Related Posts