Voor wie

De Talentencampus  is een intermediair met een groot netwerk en werkt samen met haar Triple-O partners. Ondernemer, Onderwijs en Overheid. In die verbinding staat het TALENT centraal.

De Talentencampus (ver)bindt

Iedereen heeft talent en wij helpen je graag om dat te ontdekken en in te zetten. Wij zorgen voor een betere aansluiting van talent op de arbeidsmarkt, nu en in de toekomst. Hoe we dat doen voor jou? Dat lees je hieronder.

Leerlingen/studenten

Samen met jouw school en de Talentencampus ontdek je wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Daarnaast zorgen we ervoor dat jij het bedrijfsleven van Oss en omgeving leert kennen. Zo kun jij straks gemakkelijker een goede studiekeuze maken. Handig toch?

Bedrijven

Personeel; het belangrijkste kapitaal van het bedrijf. De Talentencampus helpt bedrijven bij het vinden, binden en boeien van talent. Bovendien brengen wij je graag in contact met het onderwijs in Oss en omgeving. Op die manier maak je alvast kennis met de werknemer van de toekomst!

Werkzoekenden

Op zoek naar een leuke baan in de regio Oss? Wij helpen je graag. Volg ons op Facebook en Linkedin en je blijft op de hoogte. Of klik hier voor een overzicht van banen in de regio.


Stuur ons gerust een bericht als je wilt weten wat de Talentencampus voor jou kan betekenen.