HR-adviseur zoekt een nieuwe opdracht

Overzicht vraag en aanbodCategorie: AanbodHR-adviseur zoekt een nieuwe opdracht
Angelique Kersten gevraagd 3 jaren geleden

Mijn naam is Angelique Kersten en ik ben een ervaren HR professional.
Ik zie een goed HR-beleid als een belangrijke voorwaarde om als bedrijf te kunnen excelleren. Als ervaren en deskundig professional kan ik o.a. ondersteunen en adviseren bij het opstellen van personeelsbeleid, het in orde maken van personeelsdossiers, werving en selectie, verzuim- en ontslag-trajecten, nieuwe wet- en regelgeving enz. Maar vooral ook als gesprekspartner voor praktisch advies en ondersteuning.
Daarnaast ben ik gecertificeerd DiSC trainer. Een DiSC analyse laat in begrijpelijke taal en in een helder kleuren-diagram zien wat iemands gedragsvoorkeuren zijn, in relatie tot anderen. De analyse geeft inzicht in persoonlijke groei- en ontwikkelgebieden en geeft tips over communicatie met anderen. DiSC maakt menselijk gedrag begrijpelijk voor jezelf, voor elkaar en voor een goede samenwerking. Deze methode is in te zetten in groepen, maar ook voor individuele trajecten.
Ik ben gedreven en ik vind het prettig om mijn kennis en ervaring te delen, met directie en management, maar ook met medewerkers. Ik word blij als ik anderen kan enthousiasmeren voor mijn ideeën en plannen en werk graag samen. Als persoon ben ik een prettige gesprekspartner die de ander met respectvol en op basis van gelijkwaardigheid tegemoet treedt. Ik ben enthousiast, communicatief vaardig en betrokken. Daarnaast ben ik empathisch en heb  een pragmatische insteek.
Gelukkig heb ik een deel van mijn opdrachten behouden. Maar heb ik wel ruimte voor een parttime opdracht. Als u behoefte heeft aan (tijdelijke) ondersteuning als HR-adviseur of als u geïnteresseerd ben in DiSC, hoor ik u graag*.
*Angelique Kersten
  T:06-23321943
  E: info@angeliquekersten.nl
  W: http://www.angeliquekersten.nl

Je antwoord

16 + 4 =