De Talentencampus Oss helpt zzp'ers

De Talentencampus Oss is een organisatie die talent wil aantrekken en behouden voor Oss en regio. Talent is daarbij een ruim begrip. Van jongeren tot volwassenen, van medewerkers tot werkzoekenden. De Talentencampus Oss is er dus ook voor zzp'ers.

Wij beschikken daarbij over een groot ondernemersplatform en we verzorgen online en offline activiteiten. Onze diensten zijn voor zzp'ers en werkzoekenden kosteloos.

_____

1. Ik wil me profileren als zzp'er

Je wilt je graag profileren als zzp'er, juist ook in Coronatijd. Je wilt je misschien ook beschikbaar stellen voor andere werkzaamheden, naast het zpp'er zijn. Dit kan op de website van Talentencampus Oss, een breed platform waar wekelijks vele bezoekers komen. Op deze website is een speciale pagina ingericht waar zzp'ers uit Oss en omgeving zich kunnen presenteren.


Als zzp'er kan je heel eenvoudig een eigen pagina op het platform aanmaken. Breng hier je onderneming, diensten en producten onder de aandacht bij een breder publiek. Zoals bijvoorbeeld Merel van Weersch.


Wil je naast het zzp'er zijn, jezelf ook beschikbaar stellen voor andere werkzaamheden? Geen probleem. Zie hier het voorbeeld van Patricia van der Voort.

Wat levert het op?

- Je bent actief bezig met het nadenken over wat je kunt bieden in de Coronatijd.


- Je bent actief bezig met je eigen promotie op een platform waar wekelijks vele bezoekers komen.

- De Talentencampus Oss promoot wekelijks berichten over haar partners op social media, dus ook voor jou! Onze berichten worden goed gelezen en gedeeld in Oss en omgeving.

_____

2. Ik wil me oriënteren op mijn kwaliteiten

Je twijfelt of je het roer om moet gooien als ZZP-er. Wij kunnen je helpen om meer zicht te krijgen op je kwaliteiten en op wat je te bieden hebt.

Op de website van de Talentencampus Oss bevinden zich instrumenten die je kunt gebruiken om erachter te komen waar je kwaliteiten liggen. Denk hierbij aan de Big Five persoonlijkheidstest, TalentScans en Carrière Ankers test. 


Maak kosteloos een account aan om onze zelftesten te gebruiken. Zo krijg je in alle rust, op eigen tempo en op eigen initiatief, inzicht in je mogelijkheden.

Wat levert het op?

- Je komt in een actieve houding om aan de slag te gaan.


- De opbrengsten van de zelftesten kan je downloaden in mooie schema's en diagrammen. Deze kan je gebruiken in je e-portfolio of CV.


- De opbrengsten van de zelftesten kun je gebruiken voor het vinden van ander werk of je profilering als zzp'er.


- Je wordt je bewust van kwaliteiten die je aanvankelijk bij jezelf niet ziet.

_____

3. Ik wil me oriënteren op de arbeidsmarkt.

Je wil als zzp'er weer geheel of gedeeltelijk gaan werken in een andere baan en je wilt daarvoor oriënteren op de arbeidsmarkt. Het platform van de Talentencampus helpt je daarbij met lokale en landelijke vacatures.

Passende vacatures vind je gemakkelijk door eerst de zelftest 'Talent en Match' te doen. Vanuit deze zelftest word je direct doorgeleid naar vacatures in Oss en de rest van Nederland die aansluiten bij jou kwaliteiten en niveau. Let op: maak hiervoor wel eerst een account aan!


Ben je nieuwsgierig naar bedrijven in de regio Oss, dan vind je hier een honderdtal actieve bedrijven.


Wat levert het op?

- Het platform van de Talentencampus Oss geeft je inzicht in lokale en landelijke vacatures die passen bij jouw kwaliteiten en niveau.


- Je krijgt zicht op een groot aantal bedrijven die gevestigd zijn in Oss en omgeving.


- Je bent actief bezig met het nadenken over wat je kunt bieden en wat je zoekt op de arbeidsmarkt, naast je werk als zzp'er of in plaats daarvan.

_____

4. Ik wil me aanbieden als werkzoekende.

Je hebt besloten om jouw diensten aan te bieden op de arbeidsmarkt. Je hebt zicht op je eigen kwaliteiten, wensen en mogelijkheden. Je bent klaar voor een volgende baan.

Op het platform van de Talentencampus kun je jouw eigen online profiel zichtbaar maken. We noemen dit ook wel een e-portfolio.


In je e-portfolio neem je al die relevante zaken op die van belang zijn voor een nieuwe werkgever. Bekijk hier een voorbeeld.


Maak gebruik van de gratis zelftesten en voeg deze automatisch toe aan je e-portfolio om een compleet beeld van jezelf neer te zetten. 


Tip: Vergeet niet het schuifje 'portfolio zichtbaar maken', aan te zetten!Wat levert het op?

- Je bent je bewust van je kwaliteiten en maakt dat zichtbaar naar de arbeidsmarkt op een platform waar wekelijks vele bezoekers komen.


- Je stelt jezelf beschikbaar voor de arbeidsmarkt.

- De Talentencampus Oss promoot geplaatste e-portfolio's in de richting van haar netwerk.

_____

5. Ik wil me oriënteren op opleidingen.

Je bent erachter gekomen dat je een aanvullende opleiding wilt doen, bijvoorbeeld om je kennis en kansen op werk te vergroten.

Het platform van de Talentencampus Oss helpt je bij je zoektocht naar mogelijke opleidingen op het vakgebied waarin je geïnteresseerd bent, van mbo tot universiteit.


Via ons platform vind je meer dan 2100 aanbieders van opleidingen in Nederland. Keuze genoeg! (Maak hiervoor eerst een account aan).


Kijk vooral ook naar de lokale aanbieders, die over talloze interessante opleidingsmogelijkheden beschikken. 


Wat levert het op?

- Je krijgt zicht op alle opleidingen in Nederland op het vakgebied waarin je geïnteresseerd bent.


- Je krijgt zicht op aanvullende opleidingen passend bij jouw vakgebied.

- Je krijgt zicht op voorwaarden voor beroepen waarin je geïnteresseerd bent.


_____

6. Ik wil persoonlijk contact

Heb je vragen over ons aanbod of onze aanpak? Zoek je naar persoonlijke begeleiding op weg naar een nieuwe toekomst?

Ook dan kun je kosteloos contact opnemen met de Talentencampus Oss.


Stuur een bericht aan: info@talentencampusoss.nl 

of bel Richard van Ommen: 06 20301222


De Talentencampus Oss helpt zzp'ers

Talentencampus Oss © 2020.