OVER ons

Wie zijn we? Wat doen we? Waarom en waar doen we dat?

01

WIE?

Ons team bestaat uit professionals met achtergronden in onderwijs, bedrijfsleven, human resource management en communicatie. Als ondernemers combineren we onze specialistische kennis om opdrachten doeltreffend en met aandacht uit te voeren, waarbij de focus ligt op effectieve samenwerking met onze partners.

Lees hier meer over onze teamleden.

02

Wat?

We dragen graag bij aan verwondering, contextrijk leren en het erkennen van ontwikkeling. Hiervoor bedenken we concepten en werken samen met onze partners aan ideeën van derden.

Zo zijn we betrokken bij evenementen waar verwondering plaats vindt, regisseren en organiseren we learning community's waar 'real life' (contextrijk) geleerd wordt. Ook helpen we bij het valideren en erkennen van skills in vorm van open badges.

03

WAAROM?

We geloven in het verbinden van onderwijs en het bedrijfsleven om de connectie met talent uit de regio te versterken. Onze vernieuwende aanpak draagt bij aan een skills-based arbeidsmarkt, om zo het volledige potentieel van onze regio te benutten.

04

WAAR

De naam Talentencampus Oss geeft al een hint; we werken samen met partners in de gemeente Oss en nabije omgeving van onze mooie gemeente. Voor een kop koffie ben je welkom bij ons kantoor aan de Nelson Mandelaboulevard 22 36 in Oss. Neem de ingang bij de TOP Oss fanshop, eerste etage, het kantoor aan je rechterhand.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.