Jongerenbedrijvendag Oss

Jongeren kennis laten maken met de praktijk door een kijkje in de keuken van een bedrijf uit de regio Oss aan te bieden. Dat is de Jongerenbedrijvendag in een notendop.

Jongerenbedrijvendag Oss

Gele hesjes

De Jongerenbedrijvendag in Oss is een bekend evenement waarbij leerlingen in gele hesjes de stad opfleuren. Ze fietsen tussen bedrijven door, zelfs onder mindere weersomstandigheden, wat zorgt voor een positieve sfeer. Dankzij de hulp van Fietsplezier uit Heesch, die zorgde voor het snel repareren van eventuele defecte fietsen, verliep de dag soepel en zonder incidenten. Dit draagt bij aan de veilige en succesvolle ervaring van de deelnemende jongeren.

Inspiratie

De Jongerenbedrijvendag 2024 in Oss, een vrucht van de samenwerking tussen de Lionsclub Oss en de Talentencampus Oss, was een opvallend evenement waarbij ongeveer 1400 leerlingen uit de regio de kans kregen om de lokale bedrijfswereld te verkennen. Ze bezochten drie bedrijven, wat hen niet alleen inspireerde maar ook een realistisch beeld gaf van de carrièremogelijkheden in hun eigen omgeving. Deze ervaring was ongetwijfeld een cruciale stap in de ontwikkeling van een toekomstperspectief voor deze jonge talenten.

Meer weten?

Bekijk de website van de Jongerenbedrijvendag.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

andere projecten bekijken?

All posts